Nem ren

Vinduespudsning

Nem-ren yder vinduespudsning for private og erhverv, hvor vi nemt og hurtigt får dine vinduer flotte igen. Vi sprøjter snavs og skidt af vinduer, og ved hjælp af vores rentvands system, som indeholder vores eget kalkfrie vand, undgår vi at skulle tørre efter og kan derfor vaske vinduer op til 15 meter uden lift.

Det kalkfrie vand gør at der ikke bliver efterladt kalkrester på ruderne efter vi har vasket dem. Vi kan få vandets temperatur op til 60 grader, og med dette vil vi kunne fjerne alt skidt og snavs som kunne være på vinduerne.

Med vores opsætning vil vi kunne komme ind de mere besværlige steder, hvor det ellers ville have vist sig at være besværligt eller ligefrem umuligt at gøre med lift, hvilket vil gøre at vi – i nogle tilfælde – vil kunne udføre et hurtigere og mere effektiv stykke arbejde.

Hvis du ønsker at vide mere og gøre brug af vores ydelse, kan du prøve at klikke herunder og se prisen for dig. Her skal du blot indtaste jobbets omfang, så vil du kunne se hvad prisen vil være for dig – det er nemt og ligetil.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud på dit næste projekt kan du ringe til os på 40792984 eller blot udfylde formularen