Bekæmpelse af myrer

Skadedyrsbekæmpelse af myrer med miljøvenlig middel. Vi udrydder myre hurtigt og effektiv. Læs mere på Nem-Rens hjemmeside.

Udryddelses af myrer

Myrer finder du mange steder rundt omkring i naturen. De findes i massevis ude i haven og uanset hvad du gør, vil du aldrig slippe af med dem i haven. Myrerne ved dog ikke helt på forhånd hvor de må bo og hvor de ikke må bo henne. Derfor kan det nogle gange være en nødvendighed at guide dem på rette vej. 

Indendørs har de små kræ dog intt at gøre og derfor kan det til tider være en nødvendighed at kaste sig ud i myrebekæmpelse. Der findes et utal af forskellige råd som man kan prøve af inden at man vælger at kontake en skadedyrbekæmper. Er omfanget for stort anbefaler vi at få hjælp til at få fjernet myrerne i god tid.

skadedyrbekæmpelse myrer i Vi kører i Skive, Holstebro, Viborg, Vinderup, Struer, Ulfborg, Ringløbing, Søndervig, Hostrup, Skjern, Tarm, Grindsted, Billund, Vejle, Juelsminde, Horsens, Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Stilling, Ry, Odder, Århus, Randers, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Tilst, Risskov, Egå, Hinnerup, Hadsten
Skadedyrsbekæmpelse myrer, myrebekæmpelse Vi kører i Skive, Holstebro, Viborg, Vinderup, Struer, Ulfborg, Ringkøbing, Søndervig, Hostrup, Skjern, Tarm, Grindsted, Billund, Vejle, Juelsminde, Horsens, Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Stilling, Ry, Odder, Århus, Randers, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Tilst, Risskov, Egå, Hinnerup, Hadsten

Husråd
Eddike kan være et effektivt middel. Man skal stille beholderne med eddike rundt i det lokale som de befinder sig i. Kaffegrums er også et gammelt hus råd, grumset indeholder koffein som insekterne ikke kan tåle. 

Man kan ligeledes købe sig fattigt i de velkendte myrelokkedåser og de hjælper skam også. Medmindre at omfanget er for stort.

Nem-Ren tager kampen op med myrerne
Desværre vi ofte at der er myrerne har der vundet kampen. De er snu og kan komme ind alle vegne. De finder især ind, hvor vi mennesker ikke ønsker de skal være. 

Vi tager kampen op! Og sørger for at de flytter væk og finder sig et andet sted at opholde sig. Vi sprøjter med miljøvenligt middel langs soklen på huset. Det giver en hurtigt, effektiv og ønsket effekt. 

Pakke 1

Bekæmpelse af myrer i villa op til 175 m2
kr 995,-
  • Der behandles ved at spøjte rundt langs sokkel

Pakke 2

Bekæmpelse af myrer i villa op til 250 m2
kr 1295,-
  • Der behandles ved at spøjte rundt langs sokkel

Vi dækker hele Øst-, Midt- og Vestjylland

Vi kører i Skive, Holstebro, Viborg, Vinderup, Struer, Ulfborg, Ringløbing, Søndervig, Hostrup, Skjern, Tarm, Grindsted, Billund, Vejle, Juelsminde, Horsens, Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Stilling, Ry, Odder, Århus, Randers, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Tilst, Risskov, Egå, Hinnerup, Hadsten

Ring og hør om vi dækker dit område.

+45 40 79 29 84

Læs om insektbekæmpelser hos Nem-Ren her – Klik her