Erhvervsrengøring på kontor og butik

Rene forhold giver bedre resultater! Det mener vi – det tror vi også at du gør. Kontor  der syner rent, giver et bedre indeklima, giver bedre medarbejdere. En butik der syner beskidt kan miste omsætning – kunderne føler sig ikke tilpasse og betvivler kvaliteten af butikken. Nem-Ren ApS øger motivationen på kontoret og giver din kunder i butikken en bedre oplevelse!

Medarbejderne skal have fokus på effektivitet, kreativitet og sammenhold. For at kunne give dem de bedste forudsætninger er det vigtigt at omgivelserne har de bedste rammer. Det er med til at forbedre arbejdsmoralen og sætte struktur på dagligdagen, hvilket giver glade medarbejdere og et bedre arbejdsmiljø. Glade og tilfredse medarbejdere er med til at skabe bedre resultater for ens virksomhed. Nem-Ren ApS skaber de bedste rammer! Vi  bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen og et sundt arbejdsmiljø.

Lad Nem-Ren stå for rengøringen på dit kontor eller i din butik – Så kan I koncentrerer jer om jeres kerneområder.
Kontakt os vis kontaktformularen eller ring til os på tlf. 40 79 29 84 eller info@nem-ren.dk

erhvervsrengøring i Vi kører i Skive, Holstebro, Viborg, Vinderup, Struer, Ulfborg, Ringløbing, Søndervig, Hostrup, Skjern, Tarm, Grindsted, Billund, Vejle, Juelsminde, Horsens, Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Stilling, Ry, Odder, Århus, Randers, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Tilst, Risskov, Egå, Hinnerup, Hadsten

Rengøring på kontor og i butik

Nem-Ren yder rengøring af alle typer af kontoer samt butikker. Ingen opgave indenfor erhvervsrengøring er for lille eller for stor. 

Nem-Ren er lig med god samvittighed!
Du kan trygt overlade din rengøring til os med god samvittighed! Vi har overenskomst. hvilket betyder, at vores medarbejdere, har ordnet forhold i deres ansættelse hos os.

Svanemærkede rengøringsprodukter er miljøvenlige produkter, hvilket vi kun benytter hos Nem-Ren ApS. Vi gør rent om stor omtanke for det miljø vi lever i!

Vi ligger vægt på personlig kontakt
Igennem personlig kontakt mener vi at vi bedst muligt kan tilbyde vores kunder den allerbedste rengøring – efter den enkelte kundes behov. Rengøring er rengøring – Men kunderne er ikke bare kunder. Vi tilrettelægger rengøringen efter kundens ønsker og behov. De bedste resultater skabes igennem personlig kontakt!

Kontakt os for priser på kontor og butiks rengøring – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi dækker hele Øst-, Midt- og Vestjylland

Vi kører i Skive, Holstebro, Viborg, Vinderup, Struer, Ulfborg, Ringløbing, Søndervig, Hostrup, Skjern, Tarm, Grindsted, Billund, Vejle, Juelsminde, Horsens, Herning, Ikast, Silkeborg, Skanderborg, Stilling, Ry, Odder, Århus, Randers, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Tilst, Risskov, Egå, Hinnerup, Hadsten

Ring og hør om vi dækker dit område.

+45 40 79 29 84